Wij lezen graag je feedback

Gastenboek

Gerja Molema
21-06-18 20:40:07
Na lang dubben besloten om onze eetkamer stoelen te laten stofferen. En wat een goede keuze om dit door jullie te laten doen. Jullie hebben ontzettend goed meegedacht in de mogelijkheden en uiteindelijk hebben we stof en leer gecombineerd. Het is echt prachtig geworden! Bedankt voor jullie snelle service, echt super hoe makkelijk het contact verliep. Siem en Carmel bedankt!
Peter Oosthout
19-06-18 11:56:42
Carmel en Siem, jullie hebben tegen een zeer nette prijs, prachtig werk geleverd met het bekleden van onze circa 75 restaurant stoelen.
Daar ik de stoelen niet in een keer kon missen, hebben jullie het mooi opgelost door de stoelen in fasen mee te nemen en te bekleden, zodat ik toch gedurende de week mijn gasten kon verwelkomen.
Ook de samenwerking vond ik heel erg prettig.
Nogmaals Stikken en Stofferen (Carmel en Siem), bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie en vakkundig werk dat jullie hebben geleverd.
Yvonne Beerlings
04-06-18 12:07:24
Bij Stikken&Stofferen nieuwe hoezen voor de banken in onze stacaravan in Frankrijk laten maken. De nieuwe hoezen zijn op de maten van de oude hoezen gemaakt, zonder dat de kussen aanwezig waren. Het resultaat is fantastisch ze passen perfect. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, de deskundigheid en service.
Carmel nogmaals bedankt.
Geri Boer
14-04-18 12:47:56
Stikken&Stofferen heeft de 6 eetkamerstoelen van mijn moeder opnieuw gestoffeerd in 'ton-sur-ton' kleuren. Met kussentjes en lopertjes. Het resultaat mag er zijn!!!
Zij leveren een geweldige goede service, geven deskundig advies en de gemaakte afspraken zijn punctueel nagekomen.
Carmel, dank je wel!!
Koos en Hilde
28-02-18 12:52:22
Stikken&Stofferen stoffeerde onze Leoluxbank met een prachtige wollenstof van De Ploeg. Keurige service, goed advies en ook nog eens zeer vakkundig werk! Een aanrader! Carmel dank voor de gezellige samenwerking!
Tonen: 5  10